• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум вчителів географії

Семінар-практикум вчителів географії

2015-12-07

/Files/photogallery/s62863226.jpg7 грудня 2015 року на базі Мукачівського ліцею відбувся семінар-практикум вчителів географії на тему «Робота з картографічним матеріалом на уроках географії».
Було проведен0 відкритий уроку у 9 класі на тему «Паливно-енергетичний комплекс України» з елементами використання методів та форм роботи, висвітлених у методичній темі, а також теоретичне обговорення даного питання учасниками семінару.
/Files/photogallery/s79878360.jpgУрок проводила вчитель географії Герц Тетяна Іванівна. Вона зуміла представити вміння практичного застосування інтерактивного методу навчання та використання комп’ютера і мультимедії на уроці географії.
Після проведення практичної частини семінару Тетяна Іванівна ознайомила вчителів з проблемним питанням, над яким працює «Використання картографічного матеріалу на уроках географії»:розкрила значення географічних карт у житті людини, розповіла про методику використання карт у процесі вивчення предмету, доцільність їх використання на різних етапах уроку.
Кiлькiсть переглядiв: 500

Коментарi